miercuri, 2 februarie 2011

Teodora si Corina acasa - 27.01.2011

Teodora si Corina au fost externate azi. Dupa o perioada de aproximativ o luna suntem iar impreuna...acasa. Ne rugam ca Domnul sa ne ajute sa nu mai vizitam spitalul prea curand. Am reusit sa achizitionam un pulsoximetru si in cursul zilei de maine vom intra si in posesia concentratorului de oxigen. Teodora nu manifesta dependeta totala de oxigen in acest moment insa pentru siguranta ei este mai bine sa avem acasa toate aceste aparate pentru a nu mai fi nevoiti sa mergem la spital de fiecare data cand se desatureaza. Spitalizarile lungi intotdeauna au expus si la anumite infectii sau chiar virusi luati de prin spital. Asteptam sa vedem evolutia ei si cand starea de sanatate si mai ales si conditiile de afara vor permite, vom incerca sa mergem la control in Austria sa vedem ce va randui Domnul pentru noi. Pana atunci continuam sa ne rugam constienti de faptul ca aceasta situatie nu este de competenta oamenilor ci doar de competenta Lui. In aceasta dupa-amiaza am primit un telefon de la un frate care s-a recomandat astfel: "ma numesc....(nu am sa-i dau numele) si fac parte din grupul de rugaciune din biserica Betel-Crangasi, care se roaga pentru Teodora in fiecare miercuri seara..." Aceasta afirmatie a inviorat sufletul meu si ne-a amintit inca odata ca...nu suntem singuri. Stiu ca sunt multi care se roaga si mijlocesc pentru noi dar oridecateori auzim din gura mijlocitorilor lucrul acesta ne bucuram si ne imbarbatam. Va multumim tuturor. Dumnezeu sa va binecuvinteze.

Un comentariu:

  1. Draga Corina,ce pot sa-ti spun,nimic nu este intamplator.Daca Dumnezeu a vrut asa,El stie cel mai bine de ce,atunci nu-ti ramane decat sa-ti dea,sa va dea Iisus atat tie cat si sotului tau multa rabdare si sa o inconjurati cu toata dragostea atat cat Dumnezeu va hotarî!

    RăspundețiȘtergere


Sindrom Edward

"Fiecare copil cu trisomia 18...indiferent cat de fragila este viata lui sau scurta ca si durata de zile, schimba pentru totdeauna lumea noastra..."

"Orice copil merita prima zi de nastere"

Persoane interesate

Trisomia 18

RAMANE TOTUSI UN DIAGNOSTIC SI NU O PROGNOZA...