marți, 1 ianuarie 2013

Va dorim "La multi ani" !

felicitare familia dragomirCu ocazia Noului An, vrem în primul rând să vă mulțumim tuturor acelora dintre voi care ne-ați fost alături pe tot parcursul anului ce a trecut, pentru rugăciunile înalțate către Domnul pentru noi și în mod special pentru Teodora, pentru încurajări și gânduri bune. Vă dorim ca pe tot parcursul anului 2013, binecuvântarile lui Dumnezeu să vă însoțească, să aveți parte de bucurie și împlinire, de propășire spirituală și mai ales de sănătate. Dacă unora dintre voi, acest an le rezervă încercări și dificultați, mă rog Domnului ca El să vă îmbrace cu putere de sus dându-vă biruință în Numele Lui și ajutându-vă să depășiți orice obstacol. Porniți pe drumul acestui an înarmați cu acest gând: cu Isus toate lucrurile sunt posibile ! Fie ca 2013, să fie pentru fiecare dintre voi un an al rodirii, al umplerii cu Duhul Sfânt și al maturizării spirituale.
 Prea iubiților, vă doresc în acest an ca toate lucrurile să vă meargă bine, şi sănătatea voastră, spirituală dar și fizică, să sporească ... (parafrazare 3 Ioan 1:2)
 
Christian, Corina şi Teodora Dragomir vă urează LA MULȚI ANI !

2 comentarii:

  1. Pace si binecuvantare intregii familii si in 2013!
    Credinta, bucuria si dragostea lui Dumnezeu sa va inconjoare in fiecare zi a acestui an!
    „Fiindcă Mă iubeşte – zice Domnul – de aceea îl voi izbăvi; îl voi ocroti, căci cunoaşte Numele Meu".(Psalm 91.14)

    RăspundețiȘtergere
  2. VA dorim si un An Nou binecuvintat atit cu binecuvintarile ceresti dar si cu cele pamintesti.Va pupam si va asteptam la noi .Lara si Theodora

    RăspundețiȘtergere


Sindrom Edward

"Fiecare copil cu trisomia 18...indiferent cat de fragila este viata lui sau scurta ca si durata de zile, schimba pentru totdeauna lumea noastra..."

"Orice copil merita prima zi de nastere"

Persoane interesate

Trisomia 18

RAMANE TOTUSI UN DIAGNOSTIC SI NU O PROGNOZA...