joi, 5 aprilie 2012

LA MULTI ANI, TEODORA !

Astazi, Teodora implineste 2 ani ¡ In ciuda tuturor obstacolelor de pana acum, a diagnosticelor nefavorabile, a unor operatii complicate cu risc major, Domnul Isus isi arata bunatatea si dragostea, deopotriva si suprematia Sa, prin faptul ca face incompatibilul compatibil. Prin aceasta, Domnul confirma propriul Sau Cuvant care spune ca “ceea ce este imposibil la oameni, este posibil la Dumnezeu”.

Indraznesc sa spun ca intr-o societate corupta, cu un sistem medical deficitar (ca sa un spun mai mult) in care Teodorei nu i s-a acordat nici cea mai mica sansa la viata (macar ca era dreptul ei...) pe motiv ca “are trisomia 18 si oricum nu va trai sau daca va trai, va trai foarte putin si asta in conditii critice care pana la urma o vor duce tot la moarte) – acesta este argumentul pentru care STATUL ROMAN (sistemul medical romanesc) A ALES SA NU FACA NIMIC IN DREPTUL TEODOREI nesubventionand niciun tratament si nici operatia facuta in Austria, deoarece medicii au considerat ca nu se merita sa-i acorde o sansa la viata; nu am beneficiat de formularul E112, toate costurile au fost suportate de noi din donatii si alte ajutoare...plus o mare subventie din partea spitalului AKH Linz – Domnul Isus sfideaza legile si statisticile omenesti realizand lucruri imposibil de explicat medical.

Daca Teo a ajuns la aceasta varsta, multumim in primul rand Domnului Isus care ne-a purtat de grija si care lasa vindecarea Sa peste Teodora. De asemeni suntem recunoscatori directorului sectiei de cardiologie din Kinder Klinik Linz, doctorului Tulzer Gerald (putea fi un medic roman mentionat aici insa medicii nostrii – nu vreau sa dau niciun nume - au ales sa se spele pe maini de acest caz ca si odinioara Pilat din Pont in cazul Domnului) precum si doctorului Rudolf Mair, chirurgul care a operat-o de 2 ori pe Teodora. Multumim tuturor acelora care o poarta pe Teo in rugaciunile lor. Domnul v-a ascultat glasul si a raspuns prin semne si minuni.

Bucuria noastra este umbrita de faptul ca in urma cu o saptamana, varul meu Florian Dragomir a plecat la Domnul la doar 36 de ani lasand in inimile celor dragi un gol imens. Credem insa ca ne vom intalni intr-o zi, in cerul sfant si minunat al Domnului nostru si pentru eternitate vom fi impreuna.

Ca si parinti, ii uram Teodorei multa sanatate, o recuperare rapida si completa (psihica, fizica, emotiva si spirituala), o dezvoltare armonioasa, alaturi de un calduros La Multi ANI, TEO ! Te iubim din tot sufletul si punem Numele Domnului peste tine prin urmatoarea rugaciune:

Numeri 6:22-27
„Aşa să binecuvântaţi pe TEODORA, şi să-i ziceţi:
„Domnul să te binecuvânteze, şi să te păzească, TEODORA!
Domnul să facă să lumineze Faţa Lui peste tine, şi să se îndure de tine, TEODORA!
Domnul să-Şi înalţe Faţa peste tine, şi să-ţi dea pacea, TEODORA!
Astfel să pune-ţi Numele Meu peste TEODORA, şi Eu o voi binecuvânta.”

13 comentarii:

  1. domnul isus sa te binecuvintze cu viata lunga.Te pupam si iti dorim La multi ani !!!!Din partea noastra Theodora si Lara .

    RăspundețiȘtergere
  2. Domnul Isus sa te binecuvanteze Teodora, cu sanatate si ani multi! Shalom!

    RăspundețiȘtergere
  3. La multi ani cu Domnul Isus alaturi de tine, scumpa Teo! Dumnezeul nostru sa-ti dea cele mai frumoase daruri ce le are pregatite pentru tine!

    RăspundețiȘtergere
  4. La multi ani, raza de soare! Sa fii sanatoasa si fericita! pupici multi :*

    RăspundețiȘtergere
  5. La cat mai multi ani fericiti si frumosi si plini de dragoste alaturi de parintii tai, care te iubesc mult!

    RăspundețiȘtergere
  6. La Mulți Ani! Teodora! Cristi ne rugam neancetat lui Dumnezeu pentru Teo, si credem ca Domnul va lucra si mai departe, Harra te asculta cum canti de pe cd tot timpul si ne spune: Tati Teo nu mai e la spital e acasa la ea, e bine. Si se roaga la masa pentru voi toti si Domnul sa o vindece, Harra nu va uita, toti va iubim Cristi, si pe Corina si timpul petrecut împreuna cu voi a fost Divin, o partasie binecuvantata, va pupam mult. Erwin, Ramona Harra si Yannis.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ii doresc Teodorei multa sanatate si sa se bucure de viata!

    RăspundețiȘtergere
  8. Slavit sa fie CEL care poate vindeca marire lui ISUS Doamne ce mult m-a marcat pe mine acest caz dar rugandu-ma m-a intarit si me mine in credinta.Fii binecuvantata micuta Teodora cu sanatate din cer de la TATAL CERESC.Amin

    RăspundețiȘtergere
  9. La multi ani !! multa sanatate si fericire

    RăspundețiȘtergere
  10. La multi ani !! multa fericire si bani

    RăspundețiȘtergere
  11. Multumim de urari ! Fiti binecuvantati !

    RăspundețiȘtergere
  12. La multi ani !! multa fericire, sanatate si multi multi bani

    RăspundețiȘtergere


Sindrom Edward

"Fiecare copil cu trisomia 18...indiferent cat de fragila este viata lui sau scurta ca si durata de zile, schimba pentru totdeauna lumea noastra..."

"Orice copil merita prima zi de nastere"

Persoane interesate

Trisomia 18

RAMANE TOTUSI UN DIAGNOSTIC SI NU O PROGNOZA...