miercuri, 5 octombrie 2011

TEO – UN AN SI JUMATATE. LA MULTI ANI !

Astazi, Teodora a implinit un an si jumatate. Desi am sperat sa fie o zi linistita din pacate n-a fost asa. De aproximativ o saptamana, buricul Teodorei este inflamat si rosu. Am mers la doctor si initial i s-a administrat un tratament pe baza de antibiotic (unguent) insa nu a dat rezultat, prin urmare ne-a fost recomandat cabinetul de...chirurgie.
Azi dimineata la ora 7.30 am mers cu ea la spitalul Budimex pentru a vedea ce se poate face sa scape de infectie. Dupa examinare, medicul a cauterizat zona inflamata urmand ca pana maine dimineata (06.10) toata zona inflamata sa se retraga iar puroiul sa fie eliminat. Nu stim ce a putut sa genereze aceasta infectie insa multumim Domnului ca in acest moment cauterizarea pare sa-si fi facut efectul. In caz contrar, zona respectiva ar trebui operata si chiuretata.

In urma cu 2 zile, am fost cu ea si la un control ORL pentru a vedea care sunt cauzele obstructiei nazale. Am scris si in info precedent ca respira mai greu insa nu se decompenseaza. Rezultatul analizelor si a testelor a aratat faptul ca are polipi. Evident ca si lucrul acesta poate fi rezolvat tot prin...interventie chirurgicala. Momentan nu este indicata operatia (desi ar fi necesara pentru ca polipii sunt destul de mari si obstructioneaza destul de mult) deoarece avand problema cardiaca si mai ales fiind destul de mica, nimeni nu-si asuma riscul unei interventii chirurgicale care sa implice si anestezie. Pe acest fond, a mai „venit” si un abces la o masea a Corinei ceea ce a implicat si la ea o mica operatie si extractie.
Cam in conditiile acestea am trecut peste ziua de azi. Speram ca ziua de maine sa fie mai buna. „Ajunge zilei necazul ei”, spunea Domnul Isus. In ciuda tuturor acestor probleme, ne bucuram in Domnul si credem ca planul Lui este unul maret. Ii dorim din toata inima multa sanatate  Teodorei, spirituala, fizica, psihica si emotiva, putere pentru cand va creste, de a-L marturisi pe Domnul si minunile Lui in viata ei, alaturi de un drag, calduros si sincer La Multi Ani, Teo !

Un comentariu:

  1. LA MULTI ANI TEODORA!!! Te iubim scumpa noastra si ne rugam ca Domnul sa te ocroteasca pe tine si pe parintii tai minunati. Stim ca dupa orice furtuna soarele straluceste mai tare, deci: "Nadajduiti in Domnul, imbarbatati-va inimile si nadajduiti in Domnul!"

    RăspundețiȘtergere


Sindrom Edward

"Fiecare copil cu trisomia 18...indiferent cat de fragila este viata lui sau scurta ca si durata de zile, schimba pentru totdeauna lumea noastra..."

"Orice copil merita prima zi de nastere"

Persoane interesate

Trisomia 18

RAMANE TOTUSI UN DIAGNOSTIC SI NU O PROGNOZA...