luni, 2 mai 2011

BLOGUL TEODOREI A FOST SPART

De cateva ori mi-a fost semnalat de catre prieteni faptul ca blogul Teodorei nu poate fi accesat sau ca in momentul accesarii apare mesajul "blogul a fost eliminat". Vreau sa va spun ca nu l-am sters (dupa cum se poate vedea) si chiar incerc sa aduc informatie noua legata de evolutia starii de sanatate a Teodorei. Am descoperit ca exista oameni rau intentionati care nu au facut nimic altceva decat sa sparga blogul Teodorei. Si asta nu o data ci chiar de doua ori. Nu stiu cine ar putea avea ceva de castigat de pe urma acestui fapt. Acest blog nu este inscris nicaieri pentru a deveni o sursa de castig, nu aduce ofense nimanui si nici nu are ca obiective interese financiare sau de orice natura ar fi ele. O astfel de actiune nu arata decat rautatea dusa la extrem (chiar diabolica) a unora care isi gasesc placerea in a distruge. Ce pericol poate sa reprezinte blogul unui copil care se lupta sa traiasca iar parintii nu fac nimic altceva decat sa tina la curent pe cei interesati de starea de sanatate a acestui copil ?! 

Acest blog reprezinta un canal prin care informatia despre starea Teodorei poate ajunge mai usor in atentia celor carora le pasa de noi; o cale prin cale Numele sfant si glorios al Domnului Isus este inaltat si proslavit pentru lucrarile marete pe care El le face in viata noastra, a fiecaruia. SI daca cineva este suparat pe acest lucru, atunci acel cineva este diavolul caruia nu-i plac astfel de lucrari. SI la randul lui, se foloseste si el de "slujitorii lui" pentru a-si implini lucrarile nimicitoare.

Va indemn pe aceia care a-ti facut acest gest, sa va ganditi inainte de mai actiona in felul acesta. Teodora este doar un copil care are nevoie de sprijinul si rugaciunile celor care ii citesc povestea de viata de pe acest blog. Dumnezeu sa va binecuvinteze !

(Pentru a nu mai deveni vulnerabil am eliminat momentan accesul la poze prin intermediul Picassa WebAlbum)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu


Sindrom Edward

"Fiecare copil cu trisomia 18...indiferent cat de fragila este viata lui sau scurta ca si durata de zile, schimba pentru totdeauna lumea noastra..."

"Orice copil merita prima zi de nastere"

Persoane interesate

Trisomia 18

RAMANE TOTUSI UN DIAGNOSTIC SI NU O PROGNOZA...