joi, 10 martie 2011

Poze Teodora - Luna Martie


Va aduc in atentie cateva poze cu Teo pe luna martie. Evolutia ei continua sa fie una pozitiva insa cu oarecare probleme. Problema majora ar fi cresterea in greutate. De aproximativ 2 luni de zile Teo a ramas la 6,5 kg +/- 150 gr. ceea ce nu este bine pentru ea avand in vedere perspectiva operatiei pe cord. Alimentatia este deja diversificata si pare ca mananca (nu cum ar trebui si nici cat ar trebui) insa satisfacator pentru starea ei.
Inca nu poate sa stea singura in pozita sezut decat rezemata de perne. Musculatura spatelui si a mainilor nu este asa de bine dezvoltata incat sa poata prinde ceva in maini (si sa tina) sau sa poata sa se sustina pe ea. Continuam sa ne rugam Domnului ca ceea ce a inceput sa duca la bun sfarsit si noi la randul nostru continuam sa ne facem partea noastra. Pentru a vedea pozele pe luna martie click AICI.

2 comentarii:

  1. asa de tare ma bucur pentru evolutia ei...DOmnul sa va binecuvinteze..si sa va tina in mana Sa.... va respect asa de mult pentru toate sacrificiile care le faceti pentru princhindelu asta minunat :*
    ritzu :)

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte frumoasa Teo!! Domnul sa o binecuvinteze cu sanatate si viata lunga! Va pupam si ne este dor de voi. Nicoleta ionescu

    RăspundețiȘtergere


Sindrom Edward

"Fiecare copil cu trisomia 18...indiferent cat de fragila este viata lui sau scurta ca si durata de zile, schimba pentru totdeauna lumea noastra..."

"Orice copil merita prima zi de nastere"

Persoane interesate

Trisomia 18

RAMANE TOTUSI UN DIAGNOSTIC SI NU O PROGNOZA...